6/05/2015

OLIVAL KOZMETIKA




OLIVAL SUHA ULJA

 Najnoviji  trendovi u njezi kože kao bazu sve više koriste visokovrijedna prirodna ulja, budući da ulja najbolje prodiru u kožu izravnim nanošenjem. Prednost upotrebe ove, prirodom nadahnute njege,  jednostavnost je primjene, visoka učinkovitost u obnovi hidrolipidne barijere kože te lijepa, njegovana i svilenkasta koža. U Olival kozmetici odabran je spektar najfinijih ulja koja sinergijski  djeluju na elastičnost kože, hrane ju i štite.










Čarobno suho ulje novost su u njezi kože koji zbog svog sastava ne ostavljaju masni trag i brzo se upijaju. Namijenjeno je svim tipovima kože i može se koristiti svakodnevno. U njihovoj izradi Olival je koristio ulja lješnjaka, argana, jojobe, makadamije i ruže, sva brzoupijajuća ulja. Namijenjena su svim tipovima kože i mogu se koristiti svakodnevno za njegu i hidrataciju lica i tijela, te sjaj i ljepotu kose. Zahvaljujući svom sjajnom sastav njeguje vašu kožu te ju čini nježnom i mekom te istovremeno hidratizira vaše lice. Kosa u dodiru s ovim uljem postaje sjajna i svilenkasta, a istovremeno hrani i štiti i vrhove kose.






Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama (ili Čarobno zlatno ulje) kombinacija je prirodnih sastojaka. 5 prirodnih ulja (lješnjak, badem, jojobu, ružu i makadamiju) kožu čini mekom  i svilenkastom, a poseban zlatni sjaj i  za nijansu tamniju boju, čime se posebno naglašava njezina preplanulost, daju posebne zlatne čestice. Prekrasnog je mirisa pa ga je moguće koristiti na vratu i dekolteu  umjesto parfema, a i kosi daje zlatni sjaj. Brzo se upija i ne ostavlja masni trag, a finalni rezultat ovog ulja je njegovana koža uz dozu glamura.


Pekmez za ubrzano tamnjenje

Topli i sunčani dani polako, ali sigurno dolaze!
Pripremite svoj brončani ten uz Olivalov Pekmez za ubrzano tamnjenje!

Topli, sunčani dani koji polako, ali sigurno dolaze uvijek podijele ljude na dvije vrste – one koji s užitkom upijaju sunce i važna im je preplanula put, i one koji više pažnje polažu zaštiti i žele biti sigurni da će spriječiti moguća oštećenja na koži. Olival, koji je već godinama prepoznat među potrošačima po svom širokom spektru proizvoda za sunčanje, izvrsno se pokazao i sa linijom proizvoda za ubrzano samotamnjenje.
Olivalov Pekmez za ubrzano tamnjenjee oduševljava  poklonike preplanulosti. Lagano tonirani Pekmez za ubrzano tamnjenje namijenjen je osobama koje žele pospješiti proces sunčanja i postići preplanulu, brončanu boju kože. Olivalov Pekmez nudi jedinstvenu teksturu uz  očaravajuće prirodne mirise i sasatav. Kroz njegovu teksturu prožima se idealan omjer bogatih prirodnih ulja oraha, mrkve i kakaovca koji hrane, njeguju i štite kožu od dodatnog isušivanja.


Više o nagradnoj igri na Ma Petite facebook page.
With Love 

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala sto ste ostavili svoj kometar.