6/20/2015

Wearing CUP DESIGN









Photo: Maja Topčagić  

Wearing : 

Skirt : CUP DESIGN  
Bosnian Fashion brand with high quality and very affordable clothing items . 
For more information contact Maja Pehar

Hair - Make up : Mirjana RAdić

For this photoshooting, I used Olival CC cream for my face, instead of skin powder and results are more than amazing. I just LOVE IT ! 

Olival je u potrazi za savršenom formulacijom osmislio kremu CC s uljem smilja. U njoj se kriju mineralni  pigmenti koji se prilagođavaju boji kože i nježno prekrivaju crvenilo i nepravilnosti. Savršeno sljubljeni biotin i pantenol brinu o ljepoti kože, a vrlo djelotvorno ulje smilja potiče njezino obnavljanje te ima snažan anti-age učinak. Osim što nježno umiruje, ova krema bez parabena koži vraća vlažnost te ujedno i zamjenjuje korektivni puder, a može se kupiti u medium i light nijansi. Njezinu prirodnu kvalitetu jamči Natrue certifikat koji s ponosom nosi cijela Olival linija.
Ravnajući se stručnošću, znanjem i ljubavlju prema prirodnoj kozmetici još pred 20 godina mag. Pharm Vlasta Pojatina osmislila je brand Olival. Na temelju starih farmaceutskih receptura, prirodnim sastojcima te novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji Olival je postao vodeći Hrvatski brand prirodne kozmetike.
Nježno obavijeni prirodnom!



WITH  LOVE 


Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala sto ste ostavili svoj kometar.